Uke 44: Ingvild serverer søtpotetcurry

klubben

Tirsdag 27. oktober serverte Ingvild søtpotetcurry med ris og hjemmelaget nanbrød. Fullt oppmøte fra hele klubben denne kvelden, til tross for lav utetemperatur og superfullmåne.

Sett i lys av den siste ukens oppslag om kreftfremkallende kjøtt, var alle skjønt enige om at det var deilig å få servert kreftfri og meget velsmakende mat! (Se oppskrift lenger ned.)

Podcast ble innspilt under middagen og en liten bit uti kaffen. Den kan du høre her:

For å høre alle podcastene våre, kan du sjekke podcastsamlesiden!

Søtpotetcurryen var tungt inspirert av denne curryoppskriften fra River Cottage:

Opplegget er superryddig: Man tenker at curryen består av fire deler – «kjøttet» (i dette tilfellet søtpotet), krydderet, smaksmiksen (ingefær, chili mm.) og sausen (tomat og kokosmelk).

Detaljer i tekstform her!

Nanbrødene er laget etter oppskrift fra ICA.

Reklamer

One thought on “Uke 44: Ingvild serverer søtpotetcurry

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s