Tirsdag 27. oktober serverte Ingvild søtpotetcurry med ris og hjemmelaget nanbrød. Fullt oppmøte fra hele klubben denne kvelden, til tross for lav utetemperatur og superfullmåne.
Sett i lys av den siste ukens oppslag om kreftfremkallende kjøtt, var alle skjønt enige om at det var deilig å få servert kreftfri og meget velsmakende mat! (Se oppskrift lenger ned.)
Podcast ble innspilt under middagen og en liten bit uti kaffen. Den kan du høre her:
For å høre alle podcastene våre, kan du sjekke podcastsamlesiden!
Søtpotetcurryen var tungt inspirert av denne curryoppskriften fra River Cottage:
Opplegget er superryddig: Man tenker at curryen består av fire deler – «kjøttet» (i dette tilfellet søtpotet), krydderet, smaksmiksen (ingefær, chili mm.) og sausen (tomat og kokosmelk).
Detaljer i tekstform her!
Nanbrødene er laget etter oppskrift fra ICA.
Nydelig blogg!
LikerLiker